Szolgáltatásaink

A Fixnet Webhoszting a középszintű felhasználói igények kiszolgálására szakosodott, termékpalettánk és áraink is ezt tükrözik.

Az alábbiakban rövid ismertetőt olvashat a Fixnet Webhoszting keretein belül nyújtott szolgáltatásokról. Ha további információra van szüksége, illetve részletesen megvizsgálná egyik-másik szolgáltatáscsomag tartalmát, kérjük, válasszon a bal oldali menüből, ahol az árakról is bővebb információt kaphat.

Ha valamely szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, vagy további kérdései vannak, az alábbi űrlap segítségével lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek.

Domain ügyintézés

Az első lépés ahhoz, hogy valaki egyedi, megkülönböztethető módon legyen jelen a virtuális világban, egy saját domain név lefoglalása. Ez a név lehet a sajátunk, vagy vállakozásunk neve, de akár az általunk nyújtott szolgáltatás, vagy forgalmazott termék neve is. (Általában hasznos, ha olyan nevet választunk, ami ránk jellemző, könnyen megjegyezhető.) A domain név az, aminek segítségével megkülönböztetjük a neten található weboldalakat.

Kollégáink segítenek Önnek mind a név kiválasztásában, ellenőrzésében (nem foglalt-e már az adott név), illetve magának a lefoglalásnak (regisztrációnak) a menetében is.

Bővebben itt!

E-mail szolgáltatások

Lehetséges, hogy sem Önnek, sem cégének nincs szüksége még saját weboldalra. A mai modern világban viszont lassan nélkülözhetetlen a kapcsolattartáshoz az, hogy valaki ne rendelkezzen saját e-mail címmel, vagy címekkel. Ha az ingyenes szolgáltatóknál regisztrált e-mail fiókok helyett saját fiókot szeretne, saját domain névvel, szabadabb felhasználással, ingyenes adminisztrációs felülettel, ingyen vírus- és spamszűréssel, nagyságrendekkel nagyobb tárhellyel, akkor mi tudunk Önnek segíteni!

Bővebben itt!

FTP tárhely

Akár van saját weboldala, akár nincs, szüksége lehet arra, hogy bizonyos állományokat megosszon kollégáival, partnereivel, vagy éppen biztonsági/archiválási szempontokból szeretné, ha az Önnek fontos állományokról nemcsak az irodában lenne biztonsági másolata, hanem egy fizikailag is független helyen. FTP szolgáltatásunk segítségével Ön egy bárhonnan elérhető, biztonságos helyen lévő tárhelyhez jut. Lehetősége van arra, hogy több felhasználó is elérje a tárhelyet, vagy annak bizonyos részeit, az adminisztrációt akár saját maga is elvégezheti. Sőt, a tárhely korlát sem jelent akadályt, rugalmas tárhely megoldásunknak köszönhetően nem probléma, ha túllépi a meghatározott méret korlátozást.

Bővebben itt!

Webhoszting

Többféle csomaggal állunk rendelkezésére, ha weboldalát szeretné publikálni a nyilvánosság számára. Fapados tárhelyeink díjai csak a szükséges technikai háttér árait tartalmazzák, így az éves költségeit a lehető legalacsonyabban tudja tartani anélkül, hogy az igénybevett szolgáltatás működését, biztonságát veszélyeztetné. Természetesen ha a megadott szolgáltatáson kívül többre is szüksége van, mi állunk rendelkezésére!

Bővebben itt!

Szerverfelügyelet

Rendelkezik egy saját szerverrel, de nem boldogul a szerver/kiszolgáló alkalmazások megfelelő telepítésével, nincs tapasztalata a hatékony biztonsági beállítások elvégzésében, vagy épp a havi rendszeres felügyelet és adminisztrációs feladatok jelentenek problémát? Kollégáink ebben is segítséget tudnak nyújtani. Hatékony megoldást kínálunk, így Ön a fontosabb feladataival foglalkozhat, miközben nem kell egy főállású rendszergazdát alkalmaznia. Velünk csak spórolhat...

Bővebben itt!

Szerverbérlés

Ha már igazán nagyban gondolkodik az internetes jelenlétről, és felhasználóinak, e-mail fiókjainak és leveleinek száma, adatforgalmának mértéke, illetve weboldala(i) látogatottsága szükségesség teszi, akkor a teljes webes infrastuktúráját átköltöztetheti egy saját, vagy bérelt szerverre. Így nemcsak a rendelkezésre álló erőforrások (tárhelyméret, rendelkezésre állás) nőnek meg jelentősen, de az adatait is sokkal nagyobb biztonságban tudhatja. Ha nincs saját szervere, és nem is tervezi annak beszerzését, akkor mi a rendelkezésére bocsátunk egy (a felhasználási céloknak megfelelően méretezett) szervert.

Bővebben itt!

Online ajánlatkérés, megrendelés

Ha valamely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései vannak, az alábbi űrlap segítségével lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek.

Online kapcsolatfelvétel

Név
Telefon
E-mail
Tárgy
Üzenet

Fixnet Webhoszting

Nextrend Informatikai Kft.

1145 Budapest, Róna u. 156. 4/1.

Technikai támogatás: +36 70 453 4000

Irodai telefon: +36 1 220 9397

Fax: +36 1 220 9397

Minden jog fenntartva!

2003-2008