E-mail szolgáltatások

A szolgáltatás

A Fixnet Webhoszting szerves részét képezi, többek között, az elektronikus levelezés is.

Az e-mail szolgáltatás egyaránt elérhető webes felületen (böngészőn) keresztül, vagy egy levelezőkliens alkalmazásával. A levelezőszerver 24 órás rendelkezésére állását egy korszerű és biztonságos budapesti szerverterem biztosítja: állandó 1 GBit-es internet kapcsolat, redundáns tápellátás. Levelezőszerverünkön Debian Linux operációs rendszer fut.

Árak

E-mail szolgáltatás árai
Tárterület/fiókpostafiókok számaHavidíjÉves díj
100 MB2-2.990 Ft
250 MB5-4.990 Ft
500 MB10-6.990 Ft
1.000 MB201.490 Ft14.990 Ft
2.000 MB501.990 Ft19.990 Ft
Egyéb díjak
Tárhely korlát túllépés (soft quota)490 Ft / 100 MB / hét

Fontos tudnivalók

Az e-mail tárhelyeken soft qouta kezelés működik: a megadott tárhely korlát túlléphető, erről a rendszer automatikusan, e-mail-ben értesítést küld a Felhasználónak. A korlát átlépésének díját a méret és az idő arányában, utólagosan kerül meghatározásara.

Az elfelejtett jelszó kiderítésére nincs lehetőség, mivel azok kódoltan kerülnek eltárolásra, a kód visszafejtése a rendszer felépítéséből adódóan nem megoldható - ebben az esetben az elfelejtett jelszó helyett egy új beállítása válik szükségessé, ez munkatársainktól kérhető az ismert elérhetőségeink valamelyikén. Az új, általunk megadott jelszót, kérjük, rövid időn belül változtassa meg!

A Felhasználó hanyagsága miatt illetéktelenek tudomására jutott, vagy elfelejtett jelszóból eredő károkért a Next-Inform Kft. felelősséget nem vállal!

Óradíjunk egységesen megkezdett félóránként 1.500 Ft+ÁFA, a megbízás jellegétől és az igénybe vett szolgáltatástól függetlenül (pl: új jelszó megadása, postafiók létrehozása/törlése, egyéb postafiókkal kapcsolatos feladatok).

Használat böngészővel

Használat levelezőklienssel

Hasznos tippek